Flere og flere børn i Danmark kommer til verden som donorbørn. Landsbevægelsen Respekt For Menneskeliv siger nej til donorbørn, da vi mener, at donorbørn er et af de mange eksempler på, at barnet bliver reduceret til en ting eller vare. Intet menneske bør nogensinde reduceres til et middel for at opnå nok så stort et mål.

Donorbørn er tingsliggørelse

Hos RFM mener vi, at livet er noget af det dyrebareste vi har og ikke noget, der skal materialiseres. Vi er imod donorbørn, fordi donorbørn efter vores opfattelse er at gøre barnet til en ting eller vare. Børn er ikke ting som man kan gøre med, hvad man lyster. Børn skal respekteres på linje med enhver anden form for liv.

Holdningsændring til donorbørn

RFM arbejder for at skabe en holdningsændring til donorbørn. Vi arbejder for, at genoprette den ubetingede respekt for menneskelivets ukrænkelighed, lige fra undfangelsen til den naturlige død.

Information og debat om donorbørn

RFM arbejder for at udbrede en holdning mod donorbørn. Dette gør vi ved at udsende informationsmateriale og ved at deltage i den offentlige debat. Kontakt os på telefon 55 76 76 52, hvis du vil vide mere om donorbørn.