I Landsbevægelsen Respekt For Menneskeliv er vi imod provokeret, fri abort. Ethvert menneskeliv begynder ved befrugtningen, derfor har alle krav på retsbeskyttelse fra dette øjeblik. Det er aldrig en acceptabel løsning at udføre en abort for at løse sociale eller psykologiske problemer. Der findes altid bedre løsninger.

Holdningsændring i forhold til fri abort

RFM arbejder for at skabe en holdningsændring i forhold til fri abort. Det vil sige, at vi arbejder for at genoprette den ubetingede respekt for menneskelivet fra undfangelsen til den naturlige død.

Vi arbejder for at holde liv i debatten ved at distribuere undervisnings- og informationsmateriale bl.a. om abort. Når det kan lade sig gøre, deltager vi også i den offentlige debat. Vi deltager også i debatten om fri abort ved at holde foredrag på skoler, i foreninger og i menigheder.

Få rådgivning om abort

RFM tilbyder telefonisk rådgivning til gravide og til kvinder, der har psykiske problemer efter en abort. Alle henvendelser behandles anonymt, og alle du taler med har tavshedspligt. Har du brug for rådgivning om eller efter en abort, er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 76 76 52 eller info@rfm.dk