Er du gravid og har du brug for rådgivning om din graviditet? Hos Landsbevægelsen Respekt For Menneskeliv tilbyder vi gratis og uforpligtende rådgivning om graviditet. Kontakt os på telefon 55 76 76 52 for at få rådgivning om graviditet.

En graviditet bør altid gennemføres

Hos RFM mener vi, at livet starter i befrugtningsøjeblikket, og at alle har krav på fuld retsbeskyttelse fra dette øjeblik. Vi mener derfor at enhver graviditet bør gennemføres, bortset fra de få tilfælde, hvor moderens liv er i fare. I de tilfælde mener vi, at lægen har pligt til at gøre alt for at redde både barnets og moderens liv.

Vi er imod abort og imod fosterdiagnostik, som ofte fører til provokeret abort. Hos RFM arbejder vi for en holdningsændring ved at deltage aktivt i den offentlige debat og ved at informere og holde foredrag bl.a. om graviditet.

Få hjælp under og efter din graviditet

Vi tilbyder rådgivning om din graviditet, men kan også hjælpe dig før og efter din fødsel. Vi hjælper for eksempel med henvendelser til din sagsbehandler eller hvis du har brug for gratis børnetøj eller råd om barnet og dets trivsel. Du er ikke alene om din graviditet og kan altid henvende dig på telefon eller mail. Vi tilbyder rådgivning om graviditet pr. telefon og mail, eller du kan mødes med en rådgiver. Ring til os på telefon 55 76 76 52.