Kunstig befrugtning er det første skridt på vejen til at ’producere’ børn i stedet for at ’få’ børn. Har man først accepteret, at befrugtningen finder sted i et laboratorium, står døren på vid gab for alle tænkelige manipulationer, som reducerer det ufødte barn til et industrielt produkt. Landsbevægelsen Respekt For Menneskeliv siger derfor nej til kunstig befrugtning.

Holdningsændring til kunstig befrugtning

RFM arbejder for at skabe en holdningsændring i forhold til kunstig befrugtning. Det vil sige, at vi arbejder for at genoprette den ubetingede respekt for det menneskelige liv fra undfangelsen til den naturlige død.

Vi arbejder for at holde liv i debatten om kunstig befrugtning ved at distribuere undervisnings- og informationsmateriale. Vi deltager også i den offentlige debat, når lejligheden byder sig.

Information om kunstig befrugtning

RFM arbejder for at udbrede en holdning mod kunstig befrugtning. RFM er en dansk græsrodsbevægelse, som er åben for alle, der ønsker at skabe respekt om det menneskelige liv. Har du spørgsmål eller ønsker du at bidrage til udbredelsen af en holdningsændring i forhold til kunstig befrugtning, kan du kontakte os på telefon 55 76 76 52.