Afsløringerne af Planned Parenthood fortsætter

Mens det den 3. august lykkedes et mindretal i Senatet ved hjælp af en såkaldt filibuster at blokere et forslag om at fratage Planned Parenthood (PPA) statsstøtten, er PPA blevet yderligere belastet med offentliggørelsen af endnu to videoer, der med al ønskelig tydelighed dokumenterer organisationens  salg af fosterdele.

Den 4. video viser et besøg i PPA’s Rocky Mountains-filial, hvor cheflæge Savita Ginde diskuterer priser og betingelser for leverancer af fosterdele med to skuespillere, der giver sig ud for at repræsentere et biotek-selskab. Herunder præciserer hun, at klinikken foretrækker at afregne særskilt for hver enkelt fosterdel fremfor at sælge hele fostre. Rigtigt interessant bliver det, da Savita Ginde forklarer, hvordan man undgår at få problemer med myndighederne, fordi det er ulovligt at tjene penge på at sælge fosterdele. Derfor må det ikke fremgå af regnskaber og dokumenter, hvad man reelt foretager sig, ligesom det er helt afgørende, at PPA og firmaet, såfremt der bliver problemer, koordinerer deres historier over for myndighederne. Det er vigtigt, hvordan vi taler om det her, siger hun.

I anden del af videoen bliver de to ”kunder” inviteret indenfor i klinikkens laboratorium for at se på ”varerne”. Her ser man personalet i færd med at identificere og sortere de enkelte forsterdele: hjerte, nyrer, mavesæk og ben, og diskussionen om priser for ”produkter” på forskellige udviklingsstadier fortsætter.

Se videoen her:

https://www.lifesitenews.com/news/its-another-boy-4th-video-shows-planned-parenthood-director-negotiating-fet?utm_source=LifeSiteNews.com+Daily+Newsletter&utm_campaign=7c2a15a6b7-LifeSiteNews_com_US_Headlines_06_19_2013&utm_medium=email&utm_term=0_0caba610ac-7c2a15a6b7-397476133

unnamed (1)I den 5. video møder parret lederen af PPA’s Gulf Coast-filial i Texas Melissa Farrell, som fortæller dem, at hun – i modstrid med amerikansk lovgivning – er parat til at ændre selve abortproceduren med henblik på at opnå de bedste resultater for kunden, alt efter hvilke organer man er interesseret i. Det bliver vel at mærke lagt på regningen, hvis man skal ændre den normale procedure for at høste organer af høj kvalitet.

Det er således femte gang, man griber en PPA-leder i at gøre detaljeret rede for organisationens priser, som vel at mærke ikke har noget at gøre med det beløb til transport o.l., PPA ifølge lovgivningen har ret til at opkræve i forbindelse med donationer af ”fostervæv.” Samtidig konstaterer Farrell ikke uden en vis selvfølelse, at hendes afdeling af PPA leverer et pænt overskud og dermed bidrager positivt il PPA’s økonomi.

Og ligesom i den forrige video afsluttes der med et besøg i laboratoriet. Her ser man bl.a. en medarbejder trække en lunge op af ”materialet” med en pincet for at vise et eksempel på et intakt organ fra et 20 uger gammelt foster.

Se videoen her:

http://www.lifenews.com/2015/08/04/5th-shocking-video-catches-planned-parenthood-official-selling-fully-intact-aborted-babies/

Mens Kongressen fortsat arbejder på at gennemføre en landsdækkende undersøgelse af PPA’s ulovlige aktiviteter, har foreløbig 12 stater iværksat deres egne undersøgelser. Seneste nyt er, at myndighederne i Florida på foranledning af guvernør Rick Scott har foretaget uanmeldte kontrolbesøg i fire PPA-klinikker.  Tre af klinikkerne er efterfølgende blevet sigtet for at foretage aborter i 2. trimester, selv om de kun har tilladelse til at foretage aborter i 1. trimester – den sidste for ikke at føre regnskab med bortskaffelse af ”fostervæv” efter abortindgreb.

HillaryHillary Clinton, som efter al sandsynlighed bliver demokraternes kandidat ved det næste præsidentvalg, har længe tøvet med at kommentere videoerne. I en første kommentar begrænsede hun sig til at betegne dem som ”foruroligende” (disturbing), men efterfølgende har hun i en udtalelse, hvor hun undlader at kommentere den konkrete sag, erklæret, at hun nu som før er ”stolt af at gøre fælles sag med Planned Parenthood.”

Det har affødt denne replik fra den republikanske præsidentkandidat in spe, Chris Christie,  som i en kampagne-video spørger: ”Hvorfor svarer du ikke på spørgsmålet? Synes du, det er i orden, at Planned Parenthood slår børn ihjel i deres mors liv på en sådan måde, at deres kropsdele efterfølgende kan sælges til den bedst mulige pris på det åbne marked?” Sin egen holdning beskriver Chris Christie således: ”Jeg er af den opfattelse, at de fleste fornuftige amerikanere mener, at det, PPA foretager sig er forkasteligt, at det slet ikke burde forekomme, og at det under ingen omstændigheder bør finansieres for skatteydernes penge.”